Τεστ Ναρκωτικών (Drug Test)

Τεστ Ναρκωτικών (Drug Test) στα ούρα για έλεγχο τοξικών ουσιών:

Το Drug Test Ούρων της Diagnostik Nord είναι μια ανοσοχρωματογραφική μέθοδος για γρήγορη ποιοτική ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών και των κύριων μεταβολιτών τους  στα ανθρώπινα ούρα, από ένα προκαθορισμένο όριο ανίχνευσης.

Είναι ένα γρήγορο και αξιόπιστο διαγνωστικό τεστ, κατάλληλο για την ανίχνευση των πιο διαδεδομένων ναρκωτικών ουσιών (Μεθαδόνης, Χασίς, Κοκαϊνης, Αμφεταμίνης/Μεθαμφεταμίνης, Μορφίνης, Βενζοδιαζεπίνης, Βαρβιτουρικών κ.α).

Προσφέρονται σε κουτιά των 20 τεστ, το καθένα σφραγισμένο σε ανεξάρτητη συσκευασία.
Εμφανίζουν αποτέλεσμα σε 5΄ λεπτά και πρέπει να πραγματοποιούνται από τον παράγοντα υγείας.

Τα τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών δεν αποτελούν μέθοδο πρόληψης, ούτε μέθοδο απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΥΘΙΣΗΣ.pdf

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.pdf

Σημείωση: Το Drug Test παρέχει  προκαταρκτικά δεδομένα που είναι απολύτως έγκυρα, κλινικά δεδομένα και επαγγελματική κρίση θα πρέπει να συνδυασθούν σε κάθε αποτέλεσμα ελέγχου κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν θετικά προκαταρκτικά αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ: Το DRUG TEST Ούρων είναι ένας εύκολος, γρήγορος, ποιοτικός και οπτικά αναγνώσιμος  τρόπος ελέγχου στα ανθρώπινα ούρα, που χρησιμοποιεί μέθοδο ανοσοχρωματογραφίας δίνοντας αποτέλεσμα σε 5 λεπτά. Η μέθοδος επιστρατεύει ένα μοναδικό μίγμα μονοκλωνικών και πολυκλωνικών αντισωμάτων ώστε να αναγνωρίσει επιλεκτικά το(α) ναρκωτικό(α) κατάχρησης και τους  μεταβολίτες  του στα δείγματα που χρησιμοποιούνται με μεγάλο βαθμό ευαισθησίας. Η χρήση ναρκωτικών ουσιών παραμένει ένα αυξανόμενο κοινωνικό και οικονομικό ζήτημα σε πολλά ανεπτυγμένα και αναπτυσσόμενα κράτη σε όλο τον κόσμο.  Οι προαναφερθείσες ναρκωτικές ουσίες είναι ανάμεσα στις πιο συχνά καταναλισκόμενες παράνομες ουσίες σύμφωνα με το Κέντρο Διαχείρισης Ουσιών Κατάχρησης και Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας των Η.Π.Α. και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤ: Το DRUG  TEST Ούρων  αποτελεί μια ανοσολογική μέθοδο ανταγωνισμού σύνδεσης σύμφωνα με την οποία τα ναρκωτικά και οι μεταβολίτες τους  στα δείγματα ούρων ανταγωνίζονται με αδρανοποιημένα ναρκωτικά τα οποία διαθέτουν σημεία σύνδεσης με συγκεκριμένα μόνο  αντισώματα. Με τη χρησιμοποίηση αντισωμάτων, διαφορετικών για κάθε κατηγορία ναρκωτικών επιτυγχάνεται  ταυτόχρονα η ανίχνευση 7 ναρκωτικών ουσιών, από ένα και μόνο δείγμα ούρων. Ο απαιτούμενος χρόνος είναι περίπου 5 έως 6 λεπτά. Κατά την διαδικασία ελέγχου τα ούρα αναμιγνύονται με συγκεκριμένα συζεύξιμα αντισώματα χρώσεως και μεταναστεύει κατά μήκος πορώδους μεμβράνης. Όταν η συγκέντρωση ενός  δεδομένου ναρκωτικού είναι χαμηλότερη από το όριο ανίχνευσης του τεστ, αδέσμευτα συζεύξιμα αντισώματα χρώσεως συνδέονται με τα αδρανοποιημένα συζεύξιμα αντιγόνα της μεμβράνης, δημιουργώντας μια λωρίδα ερυθρορόδινου χρώματος στο αντίστοιχο για το συγκεκριμένο ναρκωτικό, σημείο του Τεστ ( Αρνητικό   Αποτέλεσμα). Αντίθετα, όταν το επίπεδο του ναρκωτικού είναι στο όριο ανίχνευσης ή υπεράνω αυτού, το ελεύθερο ναρκωτικό ανταγωνίζεται με τα αδρανοποιημένα συζεύξιμα  αντιγόνα της μεμβράνης ως προς την σύνδεσή του με το συζεύξιμο αντίσωμα χρώσεως, σχηματίζοντας ένα σύμπλεγμα αντιγόνου-αντισώματος και εμποδίζοντας το σχηματισμό ερυθρορόδινης λωρίδας.  ( Τεστ Θετικό Αποτέλεσμα ). Άσχετα από τα επίπεδα ναρκωτικού στο δείγμα, (είτε θετικό, είτε αρνητικό αποτέλεσμα), η  ερυθρορόδινη λωρίδα παράγεται σε κάθε Ζώνη Ελέγχου (σημειωμένη με «C») από μία παράλληλη ανοσοχημική αντίδραση. Αυτή η λωρίδα χρησιμεύει ως εσωτερική μέθοδος ποιοτικού  ελέγχου υποδεικνύοντας αναγνώριση αντισώματος, και επιβεβαιώνει ότι το αντιδραστήριο είναι χημικά ενεργό.

 

Αγοράστε τα τεστ ναρκωτικών online

Τα ατομικά test ναρκωτικών περιέχουν 20 test/κουτί, κόστος ανά test 2€, κόστος κουτιού 40€.
Τα test ναρκωτικών 4 παραμέτρων στα ούρα περιέχουν 20 test/κουτί, κόστος ανά test 5€, κόστος κουτιού 100€.
Τα test ναρκωτικών 6 παραμέτρων στα ούρα περιέχουν 20 test/κουτί, κόστος ανά test 6€, κόστος κουτιού 120€.
Τα test ναρκωτικών 6 παραμέτρων στο σάλιο περιέχουν 20 test/κουτί, κόστος ανά test 10€, κόστος κουτιού 200€.
Τα test ναρκωτικών 11 παραμέτρων στα ούρα περιέχουν 20 test/κουτί, κόστος ανά test 8€, κόστος κουτιού 160€.

Ελάχιστη χρέωση εξόδων μεταφοράς 5€.
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€!

*Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Παρακαλούμε καλέστε στο 210-2801205 για διευκρινίσεις.

Aτομικά Test
THC, MOR, COC, MTD, BUP, PCP, AMP 20 τεστ/ κουτί
Test 4 παραμέτρων
(Μορφίνης, Χασίς, Κοκαϊνης, Βενζοδιαζεπίνες/ ΒΖΟ, COC, MOR, THC (στα ούρα με συσκευή εμβάπτισης) 20 τεστ/ κουτί
Test 6 παραμέτρων
AMP1000, BZO300, COC300, MTD300, MOR300, THC50 (στα ούρα με συσκευή εμβάπτισης) 20 τεστ/ κουτί
Test 6 παραμέτρων
ΜΕΤ/ COC/ THC/ BZO/ MTD/ MOR στο σάλιο με εξοπλισμό συλλογής 20 τεστ/ κουτί
Test 11 παραμέτρων
ΑMP1000, BAR300, BZO300, COC300, MDMA500, MET1000, MOR300, MTD300, TCA1000, THC50, BUP (κασέτα με πουάτ) 20 τεστ/ κουτί

€ 40,00ΠΛΗΡΩΜΗ 

€ 100,00ΠΛΗΡΩΜΗ

€ 120,00ΠΛΗΡΩΜΗ

€ 200,00ΠΛΗΡΩΜΗ

€ 160,00ΠΛΗΡΩΜΗ

 

Τρόποι αποστολής & έξοδα αποστολής

Για την Ελλάδα αποκλειστική διάθεση:

 

 

Τηλ.: +30 210 2801205
Email info@bioplus.gr

 

Για την Κύπρο αποκλειστική διάθεση:


Διευθ.: 35 Δημοκρατίας Λεμεσός 3012

Τ: 00357 25 576535    Φ: 00357 25 571832
E: ipcamed@cytanet.com.cy