Συμπληρώματα διατροφής

«Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου»  Ιπποκράτης

Οι σύγχρονες διατροφικές συνήθειες που ακολουθούμε στη σημερινή εποχή συχνά παρέχoυν μικρότερες ποσότητες από τις απαιτούμενες για βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Έτσι η υποβαθμισμένη ποιότητα των τροφίμων σε συνδυασμό με την εύκολη λύση της προκατασκευασμένης τροφής δεν επιτρέπουν τον οργανισμό να πάρει τα συσταστικά που χρειάζεται. Τα συμπληρώματα διατροφής γενικά  είναι βοηθήματα, δεν υποκαθιστούν την διατροφή, την συμπληρώνουν. Αποτελούν σημαντική συμβολή της φαρμακευτικής επιστήμης για την υγεία, την ομορφιά και την ευζωία.

Η εταιρεία μας έχοντας ως όραμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του καταναλωτή, σας προσφέρει στοχευμένα συμπληρώματα εναλλακτικής ιατρικής, φυτικής προέλευσης. Παράγονται σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παρασκευής και τους αυστηρότερους ποιοτικούς κανόνες (GMP, HASP), έχουν γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ και διακινούνται σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Άτομα που τελούν υπό φαρμακευτική αγωγή ή ιατρική φροντί­δα θα πρέπει να συμβουλεύονται τον θεράποντα ιατρό τους πριν τη λήψη οποιουδήποτε διατροφικού συμπληρώματος. Για εγκύους και παιδιά θα πρέ­πει να χρησιμοποιούνται τα σκευάσματα που προορίζονται μόνο για αυτές τις κατηγορίες, εκτός αν υπάρχει κάποια ειδι­κή εντολή ιατρού. Σε όλα τα προϊόντα δεν θα πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.