Choose a searcher

Όροι Χρήσης ιστοσελίδας

Γενικοί όροι χρήσης

Το bioplus.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, της εταιρείας ελληνικής ανώνυμης εταιρείας «Bioplus Μον ΕΠΕ», που εδρεύει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Διόνυσο Αττικής, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 6. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας Bioplus Μον ΕΠΕ, που βρίσκεται στην διεύθυνση bioplus.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα bioplus.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών..

Η Bioplus Μον ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η Bioplus Μον ΕΠΕ αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες

H Bioplus Μον ΕΠΕ δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της bioplus.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Bioplus Μον ΕΠΕ, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας ή λόγω μη επαρκών ή/και λανθασμένων πληροφοριών εκ μέρους των προμηθευτών της εταιρείας.

Περιορισμός ευθύνης

Η Bioplus Μον ΕΠΕ εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της διαθεσιμότητας ή μη των προϊόντων που παρατίθενται στην ιστοσελίδα . Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Bioplus Μον ΕΠΕ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον άνω δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Bioplus Μον ΕΠΕ ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα bioplus.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Bioplus Μον ΕΠΕ. Όλο το περιεχόμενο, που αναρτάται από την Bioplus Μον ΕΠΕ στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Bioplus Μον ΕΠΕ και των προμηθευτών της και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Bioplus Μον ΕΠΕ ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Bioplus Μον ΕΠΕ ή/και του bioplus.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων , βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα bioplus.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Το σύνολο των περιεχομένων στην ιστοσελίδα bioplus.gr πληροφοριών και προϊόντων μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνον για αγορές ή/και πωλήσεις, η τυχόν δε χρήση τους για άλλο λόγο πέραν , ήτοι για αναπαραγωγή, τροποποίηση, διανομή, αναδημοσίευση, επίδειξη ή απόδοση του περιεχομένου σε οποιοδήποτε τρίτο, είναι αυστηρώς απαγορευμένη και αποτελεί παράβαση των ελληνικών, κοινοτικών και διεθνών νόμων περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Επιπλέον, οποιοδήποτε αρχείο ή/και πληροφορία διατίθεται για downloading από την άνω ιστοσελίδα της Bioplus Μον ΕΠΕ, αποτελεί και αυτό πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας ή/και των προμηθευτών της. Η χρήση των αρχείων αυτών περιορίζεται αποκλειστικά και μόνον για προσωπική χρήση του χρήστη και μόνον για πληροφοριακούς – μη εμπορικούς σκοπούς. Συνεπώς απαγορεύεται να αντιγραφούν, να διατεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, να αναμεταδοθούν και να διανεμηθούν σε οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας, χωρίς τη ρητή συναίνεση της εταιρείας. Απαγορεύεται επίσης η με οποιοδήποτε τρόπο τροποποίηση των περιεχομένων πληροφοριών, εικόνων κ.λ. Οποιαδήποτε άλλη, πέραν της προσωπικής χρήσης όπως προαναφέρθηκε απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και συνεπάγεται αυστηρές ποινικές και αστικές κυρώσεις, επιφυλασσόμενης της εταιρείας να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της ενάντια στους τυχόν παραβάτες.

Οι υποχρεώσεις του χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας bioplus.gr αποδέχονται ότι δεν θα τη χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Bioplus Μον ΕΠΕ για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Οι χρήστες, σε κάθε περίπτωση είναι ελεύθεροι να κάνουν χρήση της ιστοσελίδας Bioplus Μον ΕΠΕ σύμφωνα με το νόμο και τα χρηστά συναλλακτικά ήθη και έθιμα.

Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν λανθασμένες παρεχόμενες από το χρήστη πληροφορίες εν σχέσει με τις γενόμενες συναλλαγές. Η εταιρεία δεν προβαίνει σε διόρθωση ή/και παρέμβαση των καταχωρημένων από το χρήστη πληροφοριών. Τα ζητούμενα στοιχεία, όπως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), όνομα, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.α., καταχωρούνται με αποκλειστικής ευθύνη της ακρίβειας των περιεχομένων τους από το χρήστη και συμπληρώνονται από τον ίδιο στις on line φόρμες επικοινωνίας.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη, αν ο τελικός χρήστης του προϊόντος χρησιμοποιήσει αυτό για ενέργειες παράνομες ή που σε κάθε περίπτωση αντίκειται στους νόμους του κράτους που θα χρησιμοποιηθούν. Ο τελικός χρήστης είναι ο μόνον υπεύθυνος για την ορθή χρήση του προϊόντος που θα αγοράσει από την εταιρεία και υποχρεούται να συμμορφώνεται προς τις σχετικές διατάξεις του κράτους εντός του οποίου θα χρησιμοποιηθεί το προϊόν.

Ασφάλεια

Η Bioplus Μον ΕΠΕ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην πολιτική απορρήτου μας.

Ευθύνη/ εγγύηση προμηθευτή και ευθύνη πωλητή για ελαττωματικά προϊόντα

Ο παραγωγός κάθε προϊόντος το οποίο αγοράζετε ευθύνεται για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του. Κάθε συμφωνία περιορισμού ή απαλλαγής του παραγωγού από την ευθύνη του είναι άκυρη. Οι αξιώσεις κατά του παραγωγού για ζημιές παραγράφονται μετά τριετία αφότου ο ζημιωθείς πληροφορήθηκε ή όφειλε να πληροφορηθεί τη ζημία, το ελάττωμα και την ταυτότητα του παραγωγού. Μετά δεκαετία από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου προϊόντος επέρχεται απόσβεση των δικαιωμάτων του ζημιωθέντος κατά του παραγωγού. Σε περίπτωση αμφιβολίας ως προς την ταυτότητα του παραγωγού ενός προϊόντος που προμηθευτήκατε από εμάς, παρακαλούμε ενημερώστε μας.
Κάθε διαρκές καταναλωτικό αγαθό συνοδεύεται από την έγγραφη εγγύηση του κατασκευαστή του προϊόντος ή της επιχείρησης που εισήγαγε το προϊόν στην ΕΕ ή της επιχείρησης που επιθέτει στο προϊόν τα σήματα της εμφανιζόμενη ως κατασκευαστής (του λοιπού "ο Προμηθευτής"). Παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στους όρους της παρεχόμενης από τον Προμηθευτή εγγύησης καθώς στα υπόλοιπα συνοδευτικά έγγραφα και στοιχεία τα οποία με ευθύνη του Προμηθευτή περιλαμβάνονται στα προϊόντα και ιδίως αυτά τα οποία αφορούν πληροφορίες για την ασφαλή χρήση και συντήρηση των προϊόντων. Ειδικά τονίζουμε τα εξής:
Ο προμηθευτής οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή γραπτώς, στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα, σαφείς και πλήρεις οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση και διατήρηση του.
Η εγγύηση πρέπει να περιλαμβάνει, με απλή, ευανάγνωστη και κατανοητή διατύπωση στην ελληνική γλώσσα, τουλάχιστον την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενο της, τη διάρκεια της και την έκταση της εδαφικής ισχύος της. Η εγγύηση πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανόνες της καλής πίστης και να μην αναιρείται από υπερβολικές ρήτρες εξαιρέσεων. Η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος. Πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι ο εύλογα αναμενόμενος χρόνος κατά τον οποίο το προϊόν θα μπορεί να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον προορισμό του, έστω και έπειτα από επισκευή ή αντικατάσταση ανταλλακτικών, εωσότου η φθορά από την τακτική χρήση καταστήσει το προϊόν άχρηστο ή την περαιτέρω χρήση του οικονομικά ασύμφορη. Ειδικά, για τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με το χρόνο κατά τον οποίο τα προϊόντα αυτά αναμένεται ότι θα παραμένουν σύγχρονα από τεχνολογική άποψη, αν ο χρόνος αυτός είναι συντομότερος από την πιθανή διάρκεια ζωής τους. Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ιδίων χαρακτηριστικών και ποιότητας.
Η εταιρεία έχει απέναντι σας όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή. Ειδικά σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε (α) να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες (β) να ζητήσετε την μείωση του τιμήματος και (γ) να υπαναχωρήσετε, εκτός και αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή από εν στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία. Οι υποχρεώσεις αυτές σε κάθε περίπτωση παραγράφονται εντός διετίας.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «Αποδοχή» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.