Choose a searcher
  • Με έκπτωση!
ACRO COVID-19 Ag 20 test/kit
ACRO COVID-19 Ag 20 test/kit
ACRO COVID-19 Ag 20 test/kit
ACRO COVID-19 Ag 20 test/kit
ACRO COVID-19 Ag 20 test/kit
ACRO COVID-19 Ag 20 test/kit
ACRO COVID-19 Ag 20 test/kit
ACRO COVID-19 Ag 20 test/kit
ACRO COVID-19 Ag 20 test/kit

ACRO COVID-19 Ag 20 test/kit

1213
Εξαντλήθηκε
42,00 €
με ΦΠΑ

Test αντιγόνου Covid-19 Rapid Test μέσω ανοσοχρωματογραφικής ανάλυσης με σύστημα διπλού χρώματος για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου SARS-CoV-2 από δείγμα ρινοφαρυγγικού ή ρινικού επιχρίσματος σε 10 λεπτά. Κάθε τεστ περιέχει κολλοειδές επίθεμα συζευγμένου χρυσού και μεμβράνη προ-επικαλυμμένη με αντισώματα ειδικά για το αντιγόνο SARS-CoV-2. Με ευαισθησία 97,8% και ειδικότητα (ποσοστό αποφυγής λάθους) 99%, συγκρίσιμη με τη μέθοδο θετικής RT-PCR έχει έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς ευαισθησίας και ειδικότητας της αγοράς και προορίζεται για in vitro διαγνωστική χρήση

To κάθε κιτ των 20 τεστ περιλαμβάνει:

  • 20 κασέτες δοκιμών
  • 20 εύκαμπτους στυλεούς με ψύκτρες κατάλληλους για τη λήψη ρινικών και ρινοφαρρυγγικών δειγμάτων
  • 20 προγεμισμένα αντιδραστήρια

 

Το τεστ ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 είναι μια ανοσοχρωματογραφική εξέταση κολλοειδούς χρυσού. Η δοκιμή χρησιμοποιεί αντίσωμα COVID-19 (γραμμή δοκιμής Τ) και αντίσωμα αίγας αντι-ποντικού (γραμμή ελέγχου C) ακινητοποιημένα σε μια ταινία νιτροκυτταρίνης.
    Όταν το επεξεργασμένο ρυθμιστικό διάλυμα που περιέχει το δείγμα προστίθεται στο φρεάτιο δείγματος, το αντιγόνο θα συνδυαστεί με το συζυγές αντίσωμα COVID-19 για να σχηματίσει ένα σύμπλεγμα αντιγόνου-αντισώματος. Αυτό το σύμπλεγμα μετακινείται στη μεμβράνης νιτροκυτταρίνης μέσω τριχοειδικών φαινομένων. Όταν το σύμπλεγμα του αντισώματος COVID-19 συναντά τη γραμμή δοκιμής Τ, το σύμπλεγμα παγιδεύεται σχηματίζοντας μια χρώματος μπορντό γραμμή, επιβεβαιώνοντας το θετικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Η απουσία έγχρωμης ζώνης στην περιοχή της γραμμής δοκιμής υποδηλώνει αρνητικό αποτέλεσμα της δοκιμής.
    Το κιτ δοκιμής περιέχει μια γραμμή έλεγχου (ζώνη C) που θα πρέπει να εμφανίζει μια χρωματιστή μπορντό ζώνη του πολυκλωνικού αντίσωματος αίγας αντι-ποντικού σε συνδυασμό με το συζυγές κολλοειδούς χρυσού στο επίθεμα χρυσού, ανεξάρτητα από την εμφάνιση οποιουδήποτε χρώματος σε οποιαδήποτε άλλη γραμμή του τεστ.

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά:

– Υψηλή ειδικότητα 99%
– Υψηλή ευαισθησία 97,8%
– Περιλαμβάνει 2 μάρτυρες θετικό και αρνητικό
– Αξιόπιστα αποτελέσματα σε μόλις 10 λεπτά
– Η δοκιμή πραγματοποιείται με ρινο- και στοματοφαρυγγικά δείγματα
– Μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου
– Περιέχονται όλα τα υλικά διεξαγωγής του τεστ – και οι αποστειρωμένοι στυλεοί λήψης δείγματος
– Δεν υπάρχει διασταυρούμενη αντιδραστικότητα με ανθρώπινους πνευμονογόνους ιούς (όπως hCoV-229E -HKU1, -NL63 και -OC43) ή ιούς γρίπης (όπως η γρίπη A / B)

To test είναι εγκεκριμένο από την Ευρωπαική επιτροπή και έχει αξιολογηθεί από τον Finddx:

https://www.finddx.org/product/sars-cov-2-antigen-rapid-test-swab/

https://covid-19-diagnostics.jrc.ec.europa.eu/devices/detail/1948

Ένα αντιγόνο είναι γενικά ανιχνεύσιμο στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα κατά την οξεία φάση της μόλυνσης. Τα θετικά αποτελέσματα δείχνουν την παρουσία του ιογενούς αντιγόνου, αλλά η κλινική συσχέτιση με το ιστορικό του ασθενούς και άλλες διαγνωστικές πληροφορίες είναι απαραίτητα για τον προσδιορισμό της κατάστασης της λοίμωξης. Τα θετικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν βακτηριακή λοίμωξη ή μόλυνση και με άλλους ιούς. Ο παράγοντας που ανιχνεύεται μπορεί να μην είναι η συγκεκριμένη αιτία της νόσου.

Τα αρνητικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν τη λοίμωξη SARS-CoV-2 και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μοναδικός παράγοντας για αποφάσεις για τη θεραπεία ή τη διαχείριση ασθενών. Τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τεκμήρια και επιβεβαιωθεί με μοριακή ανάλυση, εάν είναι απαραίτητο για τη διαχείριση του ασθενούς. Τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να εξετάζονται στο πλαίσιο της πρόσφατης έκθεσης του ασθενούς, του ιστορικού και της παρουσίας κλινικών συμπτωμάτων σύμφωνα με το COVID-19. Αποτέλεσμα σε 15 λεπτά. Τα τεστ είναι μόνο για επαγγελματική χρήση. Αναλυτικές οδηγίες χρήσης συνοδεύουν τα τεστ. Διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου.

Δειγματοληψία
Ρινικό/ Φαρυγγικό επίχρ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «Αποδοχή» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.